DE THAISE MASSAGE SALON IN GRONINGEN EN OMGEVING

NIEUWS

Chabaathai is op zoek naar een collega masseuse
Chabaathai is op zoek naar een collega masseuse. Ben jij representatief en gezond dan is dit iets voor jou. Je woont in Groningen of omgeving en je bent bekend met Thaise massage, olie massage en aroma massage. Als je de traditionele massage cursus hebt afgerond is dat een pré. Heb je interesse, neem dan contact op met Khun Kai: 06-13990232.

"ชบาไทยรับสมัครแม่หมอ เป็นสาวไทยบุคลิกดี สุขภาพดี อาศัยอยู่ใน Groningen และใกล้เคียง มีความสามารถนวดไทย นวดน้ำมัน และสปา อโรม่า ถ้ามีจบหลักสูตรนวดแผนโบราณมาด้วยก็จะดีอย่างยิ่ง" ติดต่อคุณไก่ โทร 06-13990232

Sportmassage
Thaise massage is uitermate geschikt voor sporters omdat ze een weldadig effect heeft op zowel lichaam als geest. Vóór een zware inspanning helpt deze massage om jezelf mentaal en fysiek voor te bereiden. Je geest komt helemaal tot rust terwijl je spieren, gewrichten en pezen worden losgemaakt met behulp van verschillende specifieke massage technieken. Die technieken verbeteren de conditie van je spieren, kan ze aanzetten tot extra stofwisseling en er ontstaat een betere doorbloeding.

Hoofd en schouders
Thaise hoofd, nek en schoudermassage is een gecombineerde massagevorm van de Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken en is bijzonder ontspannend. De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage. De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Kruidenstempelmassage
Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. De combinatie met een oliemassage van uw rug, schouders en hoofd geven ultieme ontspanning. 
De kruidenstempelmassage is een massage met een dieptewerking, doordat de warme kruiden helend werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De massage activeert ook de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop en doorbloeding. Bloedvaten zetten uit door de warmte, de huid wordt beter doorbloedt en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. Aan de kruidenstempelmassage gaat altijd een oliemassage vooraf om de spieren op te warmen. Om die reden duurt de behandeling minimaal 90 minuten.

Een ding moet gezegd worden: WIJ VERRICHTEN GEEN EROTISCHE MASSAGES