DE THAISE MASSAGE SALON IN GRONINGEN EN OMGEVING

SOORTEN MASSAGES

Traditioneel + yoga

De traditionele Thaise massage is vooral voor mensen die zwaar werk verrichten of zware sporten beoefenen. Het is een stevige massage waarbij strekken en buigen van lichaamsdelen aan de orde komt. Het hele lichaam krijgt een massage, ook de handen, ellebogen, knieen en voeten. De massage wordt 1 op 1 gegeven met duimen en vingertoppen en druk op de punten van spieren en zenuwen met stress. Het is yoga-achtig en na de massage voelt u zich zeker 2 weken of langer relaxt.

Thaise olie

De Thaise oliemassage is een behandeling zoals de naam al zegt met olie. De olie is vervaardigd met extracten van exotische kruiden zonder geur. De olie is geschikt voor iedere type huid. Deze massage is minder stevig dan de traditionele Thaise massage. Hij is weldadig en geeft een zeer ontspannen gevoel. De rug, armen, benen, nek, schouders en knieën worden met name gemasserd. Deze massage is ook ideaal voor sporters. Als het evenwicht verstoord wordt door overbelasting ontstaan er verschillende reacties. Deze reacties zijn onder andere vermoeidheid, spierpijn, slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp en vochtvorming. Met de Thaise oliemassage verdwijnen deze klachten vaak gedeeltelijk of geheel.

Hoofd en schouders

Thaise hoofd, nek en schoudermassage is een gecombineerde massagevorm van de Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken en is bijzonder ontspannend. De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage. De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Voeten massage

De thaise voetreflex massage activeert de energiedoorstroming van het lichaam. Door de massage van de voeten en kuiten en de behandeling van de reflexzones op de voetzool wordt de doorbloeding verbeterd en de werking van de organen gestimuleerd. In de voetreflex massage gaat men ervan uit dat de organen van het lichaam in verbinding staan met drukpunten op de voetzool. Door het behandelen van die drukpunten, kunnen eventuele blokkades in de energiestroom worden verminderd of zelfs opgeheven. In de thaise voetreflex massage wordt gebruik gemaakt van een houten massage stokje om de reflexzones te stimuleren. Hierdoor kan de werking van bepaalde organen worden gestimuleerd. De voeten worden eerst gereinigd, opgewarmd door wrijfbewegingen en lichte knedingen en daarna volgt de acupressuur met het massage stokje.

Kruidenstempelmassage

Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. De combinatie met een oliemassage van uw rug, schouders en hoofd geven ultieme ontspanning. 
De kruidenstempelmassage is een massage met een dieptewerking, doordat de warme kruiden helend werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De massage activeert ook de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop en doorbloeding. Bloedvaten zetten uit door de warmte, de huid wordt beter doorbloed en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. 

Cadeaukaart

U kunt in de winkel een cadeaukaart kopen. Die is goed voor onze verschillende massages met de bijbehorende prijzen.